Over deze site

Goal van het Weekend is in de afgelopen vijf jaar dankzij nrc.nl uitgegroeid tot een begrip. Wat ik in december 2010 als onschuldig berichtje plaatste op de nieuwssite van NRC Media, kon en mocht daar al snel tot wasdom komen: een vaste rubriek op de maandagochtend. De laatste jaren begon zo elke werkweek met de mooiste doelpunten van het afgelopen voetbalweekend.

In oktober 2015, met de komst van een nieuwe nrc.nl waar voor de vaste maandagochtendrubriek geen plek meer is, krijgt Goal van het Weekend een eigen thuis. Ik ga door met inventariseren van de doelpunten die elk voetbalweekeinde weer vallen en selecteer voor u de meest bijzondere. De mooiste, de knapste. De hardste en subtielste goals.

De afgelopen vijf jaar heb ik, naast het reguliere nieuwsredactiewerk, meer dan honderdvijftig keer namens nrc.nl de Goal van het Weekend samengesteld. En ik ga door, hier op Goalvanhetweekend.nl. Elke maandag bezorg ik het beste der doelpunten in je inbox (meld je hier aan) en tussendoor blijf je op de hoogte via onze Twitter en Facebook feeds.

Jules Seegers

Oh, en mijn eigen favoriete goal:

Colofon

Redactie: Jules Seegers

Logo: Justus Bruns

Foto van Camp Nou: Andrea Ciambra